sista passet avklarat!

Ja då var det slutet på en era. Jag har idag gjort mitt sista pass på gardermoen. Det känns väldigt skönt, men också tråkigt! Alla känner varandra på Gardermoen och man kommer nära alla sina jobbarkompisar. Jobbet var ju dock inget att hänga i julgranen och för att inte tala om lönen... Jag har väl helt enkelt blivit lite för bortskämd med mitt jobb på park inn där jag gillar både jobbet och människorna! Imorgon så skall vi i park inn konferensklanen åka till korketrekaren. Det ligger i Oslo och är ett ställe där man åker bob nerför en km lång backe och sedan tar man spårvagn upp igen. Det skall tydligen vara ganska så fint där också för man ser ut över hela Oslo. Efter det så skall vi gå och ta en bit mat på nån restaurang. Ska bli lite kul tycker jag! 

Nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon för att först jobba och gå på kurs!

Sov sött! 

komplett som mænniska

Jobbat klart før idag. Egentligen så skulle jag jobba till 10, men lørdagar ær så himla stilla på gardermoen så då fick jag lov och gå en och en halv timme tidigare. Just nu hænger jag med Rickard på jobbat før att han har lovat mig skjuts hem.

Før tredje dagen i rad så ær det runt 10 grader och stor sol! Så himla skønt, jag kænner vwerkligen att våren ær hær snart! Hoppas verkligen inte att det blir nåt bakslag. Jag børjar bli redo før sommar!

Idag har jag gjort nåt riktigt kul! Jag har køpt tre par nya skor. Ett par nya springskor, ett par nya converse och ett par reebok easytone. Jag hade tænkt anvænda dom som nya jobbskor. Jag hoppas verkligen att dom lever upp till mina førvæntningar. Jag ser framfør mig hur rumpan och låren smalnar och musklar på sig, haha! Lever på hoppet! Sen så har Julia inhandlat alla mina nya prudukter. Køpt en primer som ær underbar mot huden, en nytt serum som ska få ær och blemor att førsvinna och slutligen lite nytt smink. Jag kænner mig rætt så komplett just nu faktiskt. Det ænda som saknas ær min nya parfym, men den tar jag på vægen hem till sverige. Tænkta køra på diesels, loverdose. 
Julia ska dessutom så en extra sjtærna utav mig før att hon ær værldens bæsta rumskompis! jag har fått ett presentkort på spa av henne. Vi ska få en halvtimme rygg/nacke och en timme ansiktsmassage. Det roliga ær att vi ær ett stort gæng som skall åka tillsammans. Alla vi som vænner hær i Norge. Det hoppas jag blir kul och avslappnande. precis vad jag behøver just nu!  

Nu ska jag vælja bilen som vi ska ta hem. Rickard jobbar næmligen på Hertz (biluthyrning).   

aouch!

SHIT, vilke träningsvärk jag har haft i 2 dagar nu. Igår trodde jag knappt att jag skulle komma ur sängen... Skönt att veta att man tog i och tränade ordentligt ändå!
Igår gick jag till rickard som bjöd på sk. "cancerpannkakor". Jag gillar ju egentligen inte pannkakor, vofflor osv. men det verkar som att jag börjar ge in ändå. Smakade bra! Efter det så tog vi en promenad. Bra för mig att försöka gå av träningsvärken litegrann. Vi avslutade med ett parti skippo och som vanligt så fick jag stryk! :(
Nu ska jag hoppa in i duschen. Börjar nämligen jobba klockan tre. Det är ju en jävla tid de också... PUSS!

Färg och 500 cl

Mobilen funkar igen och så även bloggen (bloggar alltid från mobilen numera). Igår och idag var jag och Carina (kollega) och tränade tillsammans. Idag så tänkte vi vara med på någon grupptimme och då gick det bli 500 kalorier, så kallad. Det är elixias kortaste pass, men även det värsta tror jag. Det var fullt ös hela tiden och när vi kom ut därifrån så kunde vi knappt gå! Usch, jag undrar verkligen hur det ska hå och komma upp från sängen imorgon... Dock så har jag blivit bjuden på frukost hos Rickard så jag blir väl så illa tvungen att ta mig till han i vart fall.

Idag färgade jag, Julia och Emelie håret på varandra. Jag la i lite nya slingor, gillar lite olika nyanser.

Ledig dag imorgon, gud så morsomt!
Hade


Usch!!!!

Hatar tekniska saker! Speciellt sånt det inte finns nån förklaring till..... Det går inte att ringa till eller från min mobil! Jag kan inte ta emot sms etc! Om ni vill mig något så kör på den svenska! Jag ska skaffa mig ett nytt kort och få till den här ordningen innan jag kommer med uppdatering.

Någon som haft liknande problem? Hjälp!


P-möte

Mötet idag var jobbigt men frigörande. Det var mitt första riktiga personalmöte och jag var sjukt nervös innan. Både för att jag ville ha en vändning, men också för att jag bar rädd att det på något sätt skulle göra det värre... Nu hoppas jag bara att det blir bra och att vi kan jobba mot ljusare tider! Min största förhoppning är dock att vi verkligen blev hörda ordentligt den här gången och att alla känner delat ansvar.

Imorgon blir tidigt jobb och träning -igen! Dessutom fyller två sötnosar år imorgon :)

Här kommer bilder från helgens total misslyckade maskerad:


Helg sammanfattning:

Ja mina vänner, jag fick gjort allt! Jag skall resa till Sverige och Edinburgh, köpte tre par nya skor och festade i lördags! Det var inte mycket till maskerad men vi var ett gäng goda vänner. Även för kan fick drama uppstå! Hos oss blev det bråk och det slutade med att endast Emelie och Julia gick ut. Nu ska jag på p-möte och efter det så blir det ordentlig träning för första gången på länge!

Puss


Gör det!

Nu är jag trött på problem, motgångar och måsten! I helgen skall jag göra saker som jag vill göra! Beställa resa till sommarn, shoppa och festa! Första helgen utan jobb på länge, men dock har vi ju hemläxa till måndagens p-möte.. Jag lever jobb just nu och längtar tills då jag kan komma hem på helgerna och ha jobbet på hyllan.

Skaplig svacka jag har haft senaste dagarna... Nu ska jag bli mitt positiva och glada jag igen! Det är ju faktiskt inte så illa som det låter och som vuxen må man börja lösa problem på egen hand. Jag överlever absolut!


Öppen

Eftersom jag var fullständigt öppen och uppriktig igår så skall jag fortsätta på den vägen. Så till problem nr 2, jobbet. Ni har ju hört en hel del om mitt jobb och precis som förut då tycker jag om både jobbet och mina kollegor (klart bäst). Det jobbiga är dels att Lotte slutade för min del. Hon var alltid en solstråle på jobb och snackade inte skit (med mig iaf) om kollegor osv. Det andra är att vi fått många nya extra hjälper och precis som när alla är nya så behöver man just extra hjälp och förståelse (tro mig, jag vet)! Jag har dock bara upplevt att de är mycket effektiva hitintills, men det är jobbigt att deinte fått nog med info för de börjar och må därför "läras upp" av oss som jobbar på "golvet". Som sagt, nu har vi riktigt bra människor som själva tar initiativ och vill lära och därför har jag inte upplevt nå problem ännu men jag tycket bara systemet är så vrickat! Det skulle underlätta för alla! Det är en del oplanering och motarbetande från många håll och det går längre upp än vår avdelning, men det påverkar oss otroligt! I övrigt har vi en del underliggande problem som vi bör lösa för stämningens skull och om vi kan få det att fungera tillsammans med nya medhjälpare så kan vi bli ett super team!! Jag hoppas på det och har ett personalmöte på måndag att se fram emot.Vi får hoppas att vi går därifrån med en massa energi att förbättra vår arbetssituation! Återstår att se...

God natt!


hej hej dagboken!

Jag har så mycket jag vill skriva idag, men jag vet inte om jag orkar få ur mig allt. Jag ska dock göra ett försök. Först ska jag berätta om gårdagen. Alla hjärtans dag, den mest romantiska dagen på året... Första året, sen i sjuan som jag tror jag faktiskt varit HELT singel på den dagen. Jag hade planerat en dag med godis och lite självuppiggande för min egen del, men istället så körde jag och Rickard en protest á la hjärtans. Vi körde dock middag, men en icke romantisk film till det! Det blev action :) Skönt med sällis när Julia inte är hemma, men jag skulle ju upp och jobba tidigt så det vart ingen all nighter direkt.

Jag har pratat med familj mycket på senaste tiden och just nu händer det saker hemma som man egentligen vill vara på plats för att prata om osv. Pratade med bland annat mamma igår och det var en blandning av både skratt och gråt i ett enda samtal. Ibland önskar jag bara att alla kunde ta sina åsikter och känslor för att stoppa upp någonstans. Ibland måste man helt enkelt bara bita ihop och gömma det man själv känner för någon annans skull och inte minst om man är medlem i en familj. I vår familj så har det alltid varit väldigt stormigt och trots att jag hyser gränslös kärlek för min familj, så har de senaste två åren varit jobbiga för alla. Det värsta är att vi har två frispråkiga och känsloladdade personer i familjen, ett stoneface, en som visar och inte gillar att prata och sen har vi mannen i mitten. Vi är, som ni hör, en oerhörd blandras till familj och det har många gånger gjort frustrationen större. Som för alla människor så kan det vara svårt att förstå och respektera hur andra människor tänker och visar känslor. Just nu är jag oerhört förvirrad! Samtidigt som jag inte vill något annat än att vara hemma och försöka reda ut saker så är jag glad att jag har möjlighet att kunna hålla mig utanför (vad har jag för egentligen för val i ett annat land?). Kanske är det egentligen det allra bästa att jag inte är med och lägger mig i. Jag har alltid menat väl, men är inte altid den mest finkänsliga personen.     

OBS! Hur min uppväxt och familjesituation än ser ut så önskar jag inte att ha haft det på något anna sätt. Klart jag helst sluppit massa bråk, men det som inte dödar stärker! Jag skulle inte byta min familj, släkt och mina vänner mot något!


    

Kurerad!

Oh ja, som jag sovit, slappat och kurerat mig frisk här hemma under helgen och dagens lediga måndag! Imorgon ska jag upp halv 6 inför jobb igen och förmodligen så kommer somna att bli ett problem ikväll! Somnade vid 1 igår och vaknade upp vid, tjaa 1 idag också... Det var som att jag tog igen all förlorad sömn. Jag och Julia gick direkt till affären för att handla frukost, dagens mat och hämta ut mitt paket från neu lash (ögonfransserumet jag berätta att jag beställt). Hoppas nu att det ger snabbt resultat :)

Jag och Julia har börjat kolla på gossip girl på nytt, gick ifrån OC... Just nu vet jag inte om det är för att vi hat sett två säsonger på en dag eller om jag bara inte tycker om det som förr. Jag tycker det är rätt löjligt och utdraget just nu. Jag är egentligen på säsong 5 och kanske det bara handlar om att dom antingen gjort programmet lite mognare eller det faktum att jag inte kan avsluta något jag börjar? Aja, nu ska vi se vidare iaf.. Väntar på att ljuv kärlek mellan mr. Bass och Blair ska uppstå :)

Puss!


Sova gör susen!

Vaknade för första gången på hela veckan utan en igenstockad näsa! Har sår runt hela snoken efter veckans snytare! Jag mår mycket bättra idag när jag har fått sova ut och bara jag tar det lugnt på det andra jobbet idag (jag skulle ha jobbat dubbelt) så tror jag att jag fixar att jobba imorgon också... Hela min träningsplan vart ödelagd också, men på något sätt känns det givet bara för att man äntligen kommit igång! Jag vet att det kommer att bli jobbigt att fortsätta nu, men skam den som ger sig!

Upp och fylla magen nu och ringas med min Emmis :) puss!


Oh yes, sjuk!!

Jag är just nu redigt förkyld och mår piss! Tror jag har feber för tillfället. Ska egentligen upp klockan 4 imorgon men jag sjukanmäler mig och hoppas att jag repar mig till på söndag! Håll tummarna! Måste sova nu! Puss


Sjuk?

Hey lads!
Jag har just vaknat upp från en powernap och ska till och laga lite mat, RIKTIG mat! Ikväll är det beercall, vilket innebär festkväll för dom flesta ungdomar här i jessheim. Jag blir dock hemma, kanske går med och hälsar på lite folk och visar mig innan de andra går ut. Jag känner att jag håller på och blir sjuk, jätte ont i hals och kropp! Annars så har jag fortsatt en hel veckas jobb att se fram emot så det är nog troligen lika bra och hålla sig inne... Imorgon ska jag till banken för att fixa lite saker och efter det så hoppas jag att det skall upphöra med problem för min del. Enough is enough!

Har pratat lite med åsnan och Mickan i helgen. Super kul att de hör av sig! Alltid lika glad när jag ser att det är ett svenskt nummer som ringer mig :)

Håll tummar och tår för att jag inte blir sjuk! Puss


brrrr

Nu är det kallt, för kallt! Varför kommer alltid kylan så sent? Jag vill ha vår nu! Fredagen hemma hos Lotte, som från och med den här veckn lämnat oss, var toppen! Ett härligt gäng, lite godricka och lagom mycke drama ;) Jobbhelgen skulle jag vilja sätta in som historiens sämsta; jag hann gråta en skvätt, var totalt uppgiven och en smula förbanad när jag lämnade jobbet på lörsdagskvällen. Jag älskar att få tilldelat så mycket ansvar, men det finns en gräns på hur mycket man klarar av! På söndagen kom jag återigen full av energi och hann inte sitta ner en sekund. Fick inte i mig min vanliga dos kaffe och hann inte äta på hela dan. Vidare till andra jobbet efter det och då jobbade jag med ganska tråkigt folk och dom 8 timmarna jag gjorde i biljettkontrollen var så äcklogt tråkiga, sega och långa! Nu är det ny vecka och, självklart, ny tag! Jag har idag rengjort både huset och auran. Ligger just nu nerbäddad i en nybäddad säng med nytvättat, inpackat hår. Jag känner mig faktiskt helt skön i kroppen.

Jag lovade ju bilder ifrån fredagen och inte är jag den som sviker. Jag hade en film också, men tur nog för Lotte och Fritz kanske, så knasar den sig när man skall spela upp den.

Carina, Fritz, Lotte och Dragana
image description


Carina i en tjusig peruk


Dragana och Zeljka
image description

Lisa, Lotte och Carina


Fritz, Rune och Chris
image description

Fint

Trots ca -20 så är det en helt underbar dag! Har precis vart och tränat och nu ska jag hem och städa och dona lite innan jobb och kvällens festligheter.

Grattis till Mårten idag också!!!


Jobb, jobb och fest

Jobbar och jobbar. Den här veckan kör jag sen pass, förutom söndag då jag jobbar dubbelt igen. Nästa vecka är jag ledig ganska mycket och då ska jag försöka komma iväg till elixia igen. Det blir så himla svårt att hinna träna när man jobbar sent. Har varit ute och gått lite, men imorgon börjar jag inte förens 3 så då kanske man hinner åka en sväng innan. Imorgon efter jobb så åker jag direkt till Lotte och ska ha lite fest med alla mina kollegor. Det ska bli sjukt kul att träffa dom utanför jobb och festa till det lite! Hoppas på en trevlig kväll. Ska försöka ta lite bilder.

Nu måste jag sluta. Sitter nämligen ute och väntar på bussen i ca -15. Burr, kalla händer!

Puss


RSS 2.0