Mat?

Jag tycker att det är förfärligt tråkigt att laga mat åt mig själv och är därför aldrig kreativ när det gäller matlagningen. Jag har börjat tröttna på lax och kyckling så SNÄLLA ge mig tips? Något som är enkelt och gott!  

Morning!

Sista dagen på månaden vilket betyder löneutbetalning! :D
Jag har börjart blivit bättre på det här med sparandet och förutom kortresan till skottland i slutet av juli så har jag troligtvis inga stora utgifter den här sommaren.

Dagen och morgondagen kommer att vara tvillingar som jag ser det. Det skall jobbas från 7-15 och efter det så skall kroppen krama ut den sista energinelixia! Rickard kommer att sova hos mig den här helgen också eftersom att Julia drar på till Göteborg. Han har egentligen inget boende från och med idag, men har hittat ett ställe att hyra in sig de sista två veckorna, men om vi ändå har en säng ledig i helgen så ser jag ingen anledning för han att bekanta sig med nya ansikten förens på måndag! Jag kommer troligtvis ha ganska kul i helgen med min tillfälliga roomie, men måste också jobba en hel del, som tidigare nämnt. 

Vi hörs väl av inom loppet av helgen om inte dagen eller ev. morgondagen ruskar fram något alldeles speciellt.

Over and out - jannice  

Ny dag, nya tag!

Yes! Igår var jag inte alls glad över vissa situationers utveckling, men idag tror jag att jag bara tänker lägga det i erfarenhetsryggan och vandra vidare i livet. Massa roliga saker händer faktiskt i Juni månad! I helgen som kommer så jobbar jag. Det ska bli skönt att jobba själv en liten sväng. Kryssar fingrar och tår för att jag inte kommer att få springa benen av mig och att det flyter på! Helgen efter det så kommer jag tillsammans med mina grymma kollegor att ha en kväll med bowling, middag och helt säkert många skratt! Sist vi gjorde något tillsammans så var det bara vi fastanställda som var med, men nu skall även våra flitiga extrahjälper haka på! Efter det så ska jag hem till festen som faktiskt pågår i mitt hus. Vi har nämligen, samma kväll, hej-då-fest för Rickard, Simon, Sara och Henke. Den helgen ser jag verkligen fram emot :)

Nu när jag fått skriva av mig om glada saker så känns allt mycket bättre! Tack för att ni lyssnar.

Blä!!

Idag är ingen bra dag... Ta mig bara hem nu!!!


Sista lediga

Nu är jag inne på den 4e och sista dagens ledighet på iaf 6 dagar. Det har varit väldigt skönt att få sova ut och umgås med mina vänner, men det ska bli skönt att jobba igen! Just nu sitter jag hos Linn och Anna med Julle och Emelie. Vi ska göra en paj med blåbär, jordgubbar och hallon.

Tidigare idag så var jag med Rickard. Vi hade vattenkrig och spelade spel innan han drog på jobbet och jag på träning.

Igår på kvällen så spelade vi fotboll och fresbee med Mange och chris. Super kul!


Rapport

Gårdagen var helt fantastisk! Först så var jag, Johanna och Julia på lite shopping. Jag hittade 2 nya blusar och en bh. Efter det så åkte jag iväg till
Min kära kollega Carina, som tillsammans med sin sambo chris håller på och lägger tak. Vi fick upp alla takplattor och jag fick en härlig bränna på benen. När jag kom hem så var julle på god väg att snygga till sig. Jag hoppade in i duschen och fräshade till mig för att ha grillning tillsammans med Johanna och Jonas. Vi hade super trevligt och gick sedan ut för att äga dansgolven på jessheim tillsammans med Anna och Emelie!

Idag har jag en jäkla träningsvärk i armarna och ikväll plockar vi fram grillen igen!


Life's great

Shopping med Julia och Johanna och en del solande har dagen hittills stått för. Nu ska jag och julle på bikini-walk i hettan och sedan blir det grill och go dricka


Vemod

Idag har jag och Rickard varit vid sjön hela dagen. Efter det så drog vi hem och lagade mat innan han drog på jobb kl 4. Nu har jag, Sara och Henrik precis haft grillmiddag och jag ser just nu på med ledsna ögon när de börjat packa ihop sina saker för att snart flytta iväg till Jönköping. De tar sig dit i helgen för att se på 3 olika lägenheter och den officiella flytten sker i slutet av juni och som tur är så drar jag iväg till Sverige och slipper se på när mina roomies drar sin kos!

Jag VILL inte att det ska förändras så mycket! Ingen Rickard, ingen Sara, ingen Henrik och ingen Simon... Det kommer bli skumt att komma tillbaka!

Nu ska jag ta mig en löparrunda i det sköna vädret!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_204044059.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_204044059.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_204044184.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_204044184.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_204044202.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_204044202.jpg" class="image">


Älskar sommar

Idag kom jag hem 2 timmar tidigt från jobbet pga av hårt arbete mellan mig och mins 2 kollegor. Jag och zeljka åkte hem med Fritz och fick åka utan tak! En sån bil vill jag också ha sånna här dagar, sjukt skönt med vinden i håret och en stekande sol på sig. När Sara kom hem så drog vi en tur till sjön och doppa tårna för att sedan ta driven på McDonalds för lite flurry, mumma!
Nu är jag ledig 4 dar i rad! Det ska bli skönt och speciellt att det är betald röd dag på måndag!

Har pratat med Mickan, Emmis och papi idag och jag känner allt mer hur hemlängtan kryper sig på! Nu har jag snart tagit mig igenom 1 av 2 månader... Känns som evigheters sedan jag var hem sist!

Fritz flashiga bil


Solen!

Här i Norge har solen klivit fram ordentligt och både igår och idag så är vi uppe på 25 grader! Gårdagskvällen var helt perfekt att ta sig en promenad i så jag och Rickard tog oss en lång prommis innan vi slog igång "this means war" som var en sjukt rolig film! Precis som igår så blir det 12-20 idag och nu passar jag och Sara på att få lite sol på oss efter morgonens löptur.


Nytt jobb!

Hej mina vänner!
Jag har idag fått ett nytt jobb, eller ja... Ett till jobb på 20 procent som receptionsvakt varannan helg! Det känns jätte skönt att få lite mera eftersom att jag för tillfället bara vill jobba hela tiden! Då blir jag alltså ledig bara varannan helg nu framöver och eftersom jag tog åt mig en helg i konferensen den hör månaden så blir det bara 1 helg i juni. Vad gör egentligen det när man ska få 1 månads semester i juli? :)

/nöjd tjej


Snabbare!

Nu vill jag att tiden ska ticka på lite! Jag vill hem. Hem till familj, härliga släkten, mina älskade vänner, valpar och föl!
Det tråkiga med att tiden tickar på är att Rickard kommer att flytta! Han har blivit en sjukt bra vän och jag kommer sakna han så sjukt mycket när jag kommer tillbaka efter semestern!


Dubbelexponering av bilder!

Vet inte vad bloggen pysslar med riktigt... Antingen så blir det dubbla eller inga bilder alls :/


Kvalitetstid

Igår skulle jag och Rickard spendera lite kvalitetstid ihop och köra nån slags road trip. När han plockade upp mig så drog vi först till bohus och kilade runt. Det är en möbelaffär som jag tjatat om länge! Blev sjukt sugen på att flytta och inreda ett eget place. Efter det körde vi mot Oslo och ikea. Vi käkade svenska köttbullar och hade allmänt trevligt! På tillbaka vägen så såg vi ett tivoli. Vi stannade till och drog ett par karuseller, shit va länge sen!


pics

Bilderna från paraden:


Bajsblogg

Nu strejkar bloggen med bilderna - igen! Har hållit på sedan jag kom hem med att försöka få ut dom så vi får prova imorgon igen. Här får ni iaf texten till bilderna:

Hallå!
Vi har hunnit fira mycket det senaste två dagarna. I onsdags var vi ut på en hemmafest hos några vilt främmande svenskar. Trevligt vare och efter en tag så skulle folk ut på byn och härja på krogens dansgolv. Igår så käkade vi tjejer tacos ihop och såg på paraderna. Den sista paraden var jätte rolig med alla "russ" (norska studenter). Alla dom som har röda byxor på bilderna är russ och här i Norge firar man som russ 1 månad i streck före det att man tar "examen". Igår va sista dagen så förhoppningsvis slipper vi dom röda snickarbyxorna ett tag nu. (dom ska nämligen ha på sig SAMMA byxor i en hel månad!!) verkar dock sjukt kul! På kvällen körde vi förfests hos oss och sedan ut på byn igen.
Pjuu va jag var trött imorse inför jobbet och på gymmet var det inte tal om att lyfta något så ikväll blir det tidig nattning så jag orkar göra ett nytt försök imorgon. Efter det plockar Rickard upp mig, vi ska tydligen på nån slags road trip... Sen var det väl nån slags fest igen - tur att jag är ledig i helgen!


17 maj

Nu ska vi ut och fira 17 maj! Vi hörs imorgon när jag slutat jobba. Då kommer det även bilder från dagen. Pöss


16e maj

Ledig imorgon! Idag firade vi in 17e maj och troligtvis drar vi in till Oslo på folkfesten.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_202881772.jpg" class="image">


Bilder från helgen

Plocka upp födelsedagsbarnet
image descriptionimage description

Uppdrag 1
image description

Uppdrag 2
image description
image description


Uppdrag 3
image description
image description


GRILLA & HA KUL



Imorgon kommer bilder!

Jag vet att jag lovade bilder från helgen idag, men det får vänta till morgondagen. Jag är trött efter mitt kvällspass och imorgon ska jag upp tidigt. De två närmsta dagarna kommer se väldigt lika ut.
Jobb 7-15 och efter det blir det träning!

Chao!

Lyckad helg!

Gårdagen vart så sjukt lyckad! Vi tränade och fixade oss för att sedan plocka upp Rickard som hade uppdrag att göra. Först skulle han klättra i tornet på McDonalds och sjunga "segertåget" högst upp. Det var ca 50 ungar uppe i tornet och de ville att han skulle jaga dom :) efter det så skulle han bada i sjön, där det var ca 5 grader. Det slutliga var sedan att ha på sig tjejkläder och gå runt på köpcentret och fråga 5 okända personer om en kram. När han klarat alla så fick han ledtrådar som ledde till presenterna.

Idag har vi bara kört häng och onyttigheter hemma hos empa. Tur att jag har så fina vänner här!

Visar bilder imorgon!
God natt


Grattis till min Rickard!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Rickards födelsedag hurra hurra hurra!

Dagens schema:
Träna
Duscha
Handla
Göra sig i ordning
Överraska Rickard
Festa


Inte ropa hej....

Snacka om att jag ropade hej innan jag for på jobb idag.... Fy fan för en kväll, nu är jag så sjukt sliten och trött! Tur att jag har helt grymma kollegor som ställer upp och underbara människor!

Nu ska jag och mina roomies heja fram Sverige i hockeyn!


Fredagsmys!

Sitter och moffar i mig frukosten och skall snart dra iväg till jobbet för lite fredagshumor med mina kära kollegor. På fredagar är mitt jobb underbart! Få gäster, alla på jobb samtidigt och ett par få timmar till helg!

Ikväll blir de hockey och imorgon ska vi fira Rickard!


Hem från jobb

Jag är så sjukt trött! Det blir så knasigt när det kommer en sen vakt i veckan helt plötsligt. Såg klart på hockeyn igår och tog sedan och lag mig. Idag vaknade jag ju självklart tidigt och därför blev det här en otroligt lång jobbdag. Nu ska jag hem och sova och hoppas på att jag får sova till minst 8 imorgon iaf.

God natt


Same old, same old!

Gissa vad? Jag har jobbat, 7-15 och jag har tränat. Börjar bli lite uttjatat, men så har dagen hitintills sett ut. Just nu så står laxen i ugnen och duschen har gjort sitt så nu är det bara att vänta på lyxmiddagen... Till laxen så blir det en avokado. Jag fick iaf med mig Carina på träning idag, vilket gjorde det lite lättare att dra dit. Förövrigt så blev det 6e dagen i rad med samma schema så imorgon ändrar vi runt lite. Jobbar 12-20 och tänker droppa träningen helt! En vilodag kan man ju ta :)

Nu ska jag beställa semesterresan hem i juli. Hade bra!


Det gamla vanliga...

Jobb 7-15 och elixia efter det. Det enda utstickande från schemat var att jag drog och klippte mig efteråt.

DET har hänt! På lördag fyller Rickard år och det ska självklart firas... När jag firar så stort som en utav mina bästa vänners födelsedag då vill jag gärna ha något nytt. Jag gick runt på storsentret med ca 200 klädbutiker och provade ca 10 plagg som jag tyckte var okej, men det var just det som var grejen. De var bara okej!! Inget passade och kläder som jag egentligen skulle tyckt om var inte lockande alls. Jag har alltså, för första gången i mitt liv tappat shoppingsuget!


New girl

I vårt hus finns 4 sovrum. Jag och Julia bor uppe och i rummet brevid bor Paulina som näst intill aldrig syns till och gör aldrig något väsen av sig. När jag flyttade hit så bodde ju även Sara här uppe. I sovrummen nere så bodde norsken och finnen i det andra. När finnen flyttade ut och Henrik flyttade in så vart det en aning trångt så de flyttade ner och in i finnens gamla rum. Efter någon månad så drog även norsken. I nästan ett halvt år har norskens rum stått tomt och vi fyra har levt precis som vi velat. Nu har vi fått nytillskott. En tjej från skåne som heter Therese har flyttat in. Eftersom att det var ytters bekvämt att bara vara vi 4 fram tills dess att hon flyttade in så tänkte vi försöka bli av med henne, men ni som känner mig vet ju att jag aldrig skulle kunna vara otrevlig mot någon oskyldig och därför lag vi rätt så snabbt ner den kampanjen. Nu har man ändå vant sig och det finns någon mer att snacka med. Hon hade dessutom med sig en dammsugare som vi får använda och gud så lätt det vart att städa. Idag efter jobb och träning så tog jag nämligen tag i städningen. Toan fick, som vanligt, en storskrubb och resten av huset vart dammat och dammsuget. Nu känns det bättre igen :)

Igår så skrev jag ju att jag skulle försöka somna vi 7, med tanke på att natten innan de bara vart en 3-timmars. Dum som jag var så lag jag mig ju i sängen där efter 5 snåret och skulle bara kolla runt lite och lyckas självklart att somna. Vaknade igen vid halv åtta. Gick upp och borsta gaddarna osv. för att sedan krypa tillbaka i kojan och sova till halv 6 imorse. Vilket sjukt sovschema jag har lyckats få till. Samtidigt så var det lite bra. Kroppen känner sig lite inställd på att sova tidigt idag och äntligen så kanske jag kan lyckas somna på en gång i natt igen.

lyxvillan
       


mot ny vecka

Nu är helgens jobb, och veckans också för den delen, slut. Jag tog mig igonom dagens 7 timmar med god marginal och tog mig ett träningspass efter det. Nu har jag precis käkat lax och ska bara ligga i sängen och kolla dekoration och insperation tills dess att klockan slår 7. Då ska jag bane mig sova! Jag har en veckas jobb framför mig och mitt sena pass först på torsdag så det är bara att kämpa sig upp dom närmasta dagarna.

 
 

På jobbet

Sitter sliten och trøtt på jobbet utan ett piss å gøra. Det mesta vart gjort igår och nu måste jag alltså sitta hær till klockan 2 och vænta på att mina gæster ska gå. Skønt med stilla dagar, men det måste finnas grænser. Jag ær så sjukt trøtt också så en sysselsættning skulle gøra mig gott!

Igår åkte jag och Julia till flaby (dær alla våra partysvenska vænner bodde i samlad trupp en gång i tiden). Vi, tillsammans med Linn, Charlie och Emelie åt middag tillsammans och kollade på hockeyn. Efter det så drog jag och Julia ivæg med Johanna till nån typ av hemmafest, men rætt så snart efter det så ryckte det till i dansnerven. Vi drog dærfør vidare i sællskap av Johanna, kalle och Anders till jessheims egna ølbryggeri och satt och umgicks en stund innan det var dags att svænga på høfterna. Vi dansade till stængning och hade en trevlig hemgång tillsammans. Jag sov i 3 timmar och resten vet ni ju...

Idag efter jobbet så skall jag prova på det dær med træning igen. Jag hoppas innerligt att det inte blir så tungt som gårdagens tappra førsøk!

Hade gott så hørs vi imorgon!    

Home

Nu är jag hemma igen efter helgens första pass och lite träning. Vi hann med mycket så förhoppningsvis blir det lugnare imorgon då jag jobbar själv också. Hoppas iaf att jag är piggare imorgon så jag orkar springa lite längre för idag kändes det som att benen inte ville bära mig alls!

Eftersom att det trots allt är lördag så hoppas jag på att få hänga med någon ikväll. Snackade bl.a. Med Rickard, men sen är det ju hockey också :)

Nu ska jag ringa Emma! Hörs


Utbildas vidare...

Idag har jag alltså vart på kurs. Jag gjorde succé med busskortet, förutom att åka kollektivt så sparar jag ju även vatten genom att inte tvätta nån bil osv... Succé som sagt! Inget att vara nervös för iaf och det var ganska så intressant ändå. Något jag chockades över är att förr var Kinamuren människans största bebyggelse och nu är det ett en sopstation i USA som tagit den platsen! Något som också kan vara intressant för kunder, och därför också bra att veta, är att vi inom rezidor group (de dom äger oss tillsammans med andra hotell) är att vi är den kedjan med minst utsläpp utav alla! Vi är även med och stöttar childhood som drottning Silvia startade i huvudsyfte att barn skall vara barn. Lite info för både er och mig!

Men nu hörreni så måste jag knoppa. Har en jobb helg med två tidiga vakter att "se fram emot". Aja, pengar i kassan.

Ps heja Sverige! Ds


vardag

Det går fortare och fortare att komma in i vardagen. Den här dagen har varit otroligt vardaglig! Jobb 7-15 och sedan elixia. Det är det enda jag orkar med när jag, som nu, känner mig kroniskt trött. Det är också lite för att om jag bli allt för rastlös så vill jag shoppa...

Imorgon jobbar jag mellan 10-18 och då ska jag få gå på kurs mellan 13-15-30 också. Handlar om responsible business som att tänka miljöinriktat osv. Det jobbiga är att vi ska ta med oss ett föremål, antingen från jobbet eller hemifrån, som skall representera min responsible business i vardagen. Jag skall sedan prata och motivera varför inför en grupp okända människor, USCH!! Jag hade iaf tänkt att det får bli busskortet eller en pantflaska. vad tycker ni? Kollektivt eller sopsortering?

Nu ska jag vänta på att mickis ringer och sedan timpa i sängen!

åter på norsk mark

Nu kommer bloggandet igång igen efter den härliga helgen i Sverige. 60 dagars countdown till semestern :)
Idag har jag och Carina varit på vaxning. Gick sjukt fort och just nu är det svidigt!

Bilder från valborg:


Mot Norge

På G till Norge igen! Hann att snabbheja på dvs släktingar som vanligt och vara heldag hos Thilde! Vi red, fika och mös med vovvarna. Älskar livet på landet! Detta var ju dock mer utav en kompisresa och dom 2 viktigaste har varit med mig i stort sätt dygnet runt :) mickis och Emma är bäst och förutom gårdagens roliga trip till stan så körde vi heldag på solsidan med mårris idag. Kaffe, musik och fika!

Imorgon jobbar jag mellan 7-15 och efter jobbet ska jag och Carina och vaxa oss. Aouch!


RSS 2.0