Allt får ett lyckligt slut!

Hej kompisar!
Jag har bestämt mig för att lägga ner bloggandet, iaf för ett tag framöver. Just nu känner jag ingen lust att skriva längre. Jag är enormt kär och väljer att bara fokusera på honom och mitt jobb. Däremellan finns inte motivationen eller tiden att skriva. Ni ska veta att jag är enormt lycklig för tillfället och grymt tacksam över att ni orkat följa mig enda hit.
Jag är stolt över mig själv och det jag åstadkommer i min vardag. Det som hjälper mig att må bra och känna stolthet är ni - familj, släkt och Vänner. Ni är min värld och allt jag gör och allt det jag är vill jag ni ska veta att ni format mig till. Format mig och fostrat mig till någon jag vill att ni ska känna stolthet över. Jag är Jannice Linde - tuff, envis, glad, positiv, generös, målmedveten och tacksam!

Några rader om dom mest betydelsefulla i mitt liv kan vara värt att tillägga:
- Min pappa är min hjälte och största förebild.
- Min mamma är min bäste vän och min mest likasinnade person.
- Mina två bästa vänner på jorden - Mickis och Emma som står ut med allt jag är, delar allt jag känner och alltid plockar upp mig.
- Fia som aldrig dömer och är så fruktansvärt förstående och omtänksam.
- Åsa som är så himla stark och alltid kör sitt eget race. Hon har fått mig förstå att vänskap mellan 2 olika människor kan ge den bästa av relationer.
- Min lillasyster Jullan som är så himla rolig och omtyckt. Hon gör mig stolt varje dag!
- Min storasyster Jessica och hennes lojalitet och hängivenhet åt allt i sin värld.
- Sist men inte minst så vill jag nämna min rumskompis och kompanjon Julia. Hon får mig att skratta som ingen annan och hon är en av få vänner jag klarar att bo med. Vi funkar perfekt ihop!


Tung dag!

Sitter framför tvn, med min gröt, och gökar efter en tung dag på jobbet. Det var inte en tung dag som i mycket jobb, men jag har vart så sjukt trött efter min 2,5h sömn i natt. Dock så var det värt det tycker jag - filmen var bra! Imorgon ska jag jobba mellan 7-15 igen och sen ska jag på inflyttningsfest hos Mortens kompis. Har just därför vart på centret idag och kollat på nåt nytt och ha på mig, men klädångesten kommer förmodligen aldrig att ge sig inför liknande evenemang. Anna ska kanske med också, då får jag söka stöd hos henne :)

Blev frågad om en date idag också. Vart har dom förfrågningarna hållit hus under min singeltid undrar jag...? Opassande, men å andra sidan inte ett dugg tungt! Jag har ju mitt på det torra nu and I'm glad!


Nattbio

Har precis kommit hem från jobbet och ska på nattbio ikväll med Julia och Anna! Vi ska se nya twilight. Det negativa är att jag börjar tidigt imorgon så vi får se hur tröttis jag är imorgon  :/

Resa bokad!

God morgon alla!
Igår fick jag äntligen beställt resan hem till jul. Flyger tidigt på lördag den 22 dec och tillbaka 6 jan. Äntligen ska jag få massa tid med alla jag tycker om i hemlandet - Längtar!!!


Internet är tillbaka!

När jag kom hem från min pojke så var internet uppe och gick igen! Härligt värre och nu ska vi här uträtta ärenden. Beställa biljett, föra över till sparkonto och betala räkning.

Vill för övrigt berätta om min fantastiska helg. Rickard var som sagt här och vi fick äntligen spendera tid tillsammans igen. På lördagen gick vi upp och promenerade och åkte sedan för att handla inför kvällens hemlagade pizza. Efter det var det dax att göra sig redo för kvällens maskerad. Vi stannade inte allt för länge utan tog en tur ut på byn istället. Vi dansade vilt och galet fram till 3 och gick sedan hem för att sova. På söndagen så var det återigen dax för morgonprommis och efter det kom Anna över och vi spelade kort och chillade. När Julia och Morten kom från jobbet så åt vi gemensamt tacos och skrattade ihjäl oss till föregående dagens händelser.
Tycker så mycket om er mina vänner!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_50a2681f9606ee7131caf912.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_50a26822e087c33f653e86d1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_50a26825e087c33f6aa6a20b.jpg" class="image">


fortfarande utan internet....

Børjar bli sjukt less på att vara utan internet..... Jag uppdaterar en snabbis från Mortens dator. Somnade igår men en sjuk huvudværk! Jag tror det var næstintill migræn pga att jag måste upp och spy mitt i natten av smærta. Imorse vaknade jag på bættre humør och utan huvudværken så jag passade på att stæda  ælsklingens lægenhet. Nu ska han dra till jobbet och jag ska ta vara på min lediga dag :)
 
Just de - jag vart æven påkørd av en bil hærom dagen... Speciellt :p
 
Ha det bra så hoppas jag att vi kan ses snart och lite oftare!
 
 

Snabb update

Kör på 3G ett tag och gör en snabb uppdatering. Idag är det halloweenfest och innan det kör vi hemlagad pizza hos oss! Richard är här och vi tar igen all vår förlorade tid med mys, powerwalks och högljudda skratt!!

Jag är sjukt lycklig!


internetlös!

Nu mina vänner så har jag vart utan internet i 4 hela dagar så jag passar på att utnyttja internet hos Morten. I lördags var vi ut och jag hade sjukt kul. Jag, julia, emelie, anna, charlie + vännina och robin hade förfest hemma hos oss och sedan drog vi ut och jag fick träffa alla pojkvännens kompisar och han mina. Vi hade sjukt kul och dansade hela kvällen och sen foljde jag med morten hem och sov. Det var fösrta dagen nånsin som vi fick vakna tillsammans utan att någon utav oss skulle på jobb - härligt! På eftermiddagen så var det bara att fixa till sig och försöka se pigg ut för att dra på barnkalas. Mortens brorson fyllde 4 år och jag skulle passa på och träffa hela släkten. Himla trevligt gäng och som vanligt så uppförde jag mig exepmlarisk ;)
 
I måndags var jag också ledig och jag passade därför på att ha maten klar till skrutten när han kom från jobbet. Vi åt lite hemma hos mig och drog sedan till hans ungkarlslya för att mysa vidare. Var även förbi en utav hans kompisar som hade lust att bjuda på hamburgare. 
 
Idag så har jag vart på jobbet för första gången för veckan och haft medarbetarsamtal. Vi passade på och ha ett med min "gamla" chef eftersom att hon slutar på fredag och gärna ville gå igenom vår tid tillsmmans. För övrigt så har vi en jobbig vecka framför oss. Jaja bara att ta ett djupt andetag och dyka i. Nu ska jag mysa viadre med min lille gutt innan det är dags för sängen.
 
God natt folkens!
 
 
 
 

Ny färg!

Igår fick håret sin nya färg och jag gav faktiskt frisören rätt fria händer. Sa att jag ville ha det rött och görna inte allt för mörkt. Nu sitter jag här med en rödare frilla än nånsin och efter kvällens fix då hoppas jag på nöjdhet från min sida. Jag ser ju nu att färgen är tuff, men det är svårt att helt bedöma när man drar i ett diadem och en svans för att gå till jobbet...

Jobbar just nu och har hunnit med mycket. Är färdig med en del saker fram tom tisdag. Efter att jag gjort klart hör (runt 6) så ska jag hem och parta med brudarna :) vi går mot en bra kväll! Hörs


Ambitioner och jobblycka

Jobbet, åh kära jobb! Jag har idag jobbat med alla killarna - Fritz, Gudmundur, Gard och (nytillskottet) Rasmus. Vi har skrattat så himla mycket och jag vill bara säga att killar är så härligt ärliga. Allt är rakt på och inga hämningar, vilket leder till en väldigt lättsam och rolig stämning.
På dagen när jag jobbar med tjejerna (Carina, Dragana och Zeljka) så är det en mer kärleksfull och omtänksam stämning. Vi är alla som väninnor och ser efter varandra.
Älskar vår lilla jobbfamilj - bägge två! Dessutom vill jag ge dom alla en klapp på axeln och ett högljutt TACK! Tack för att ni jobbar och står på även om jag vet att både gäster och övriga avdelningar ibland tar knäcken på oss. Vi är världens bästa team tillsammans!

Pratade med hotelldirektörn om min 100 procents tjänst jag också väntar på och jag får veta först efter novembers slut vad som kommer att ske med den. (Går just nu på 75% fast och allt utöver är extrapass men gör att jag oftast får jobba både 100% och mer en det). Skulle dock vara det allra bästa att ha 100 procent fast och alltid veta vad man får i lön. Just nu varierar det väldigt mellan månaderna.


RSS 2.0