Cykel

Det börjar närma sig flytt och vi är snart inne i övertagsmånaden. Det enda jag saknat nu förutom ett par småsaker såklart är en cykel. Jag har letar febrilt efter någon som säljer en damcykel, men har inte hittat någon... Som tur är så har jag världens bästa pappa som igår faktiskt gav mig en cykel och kunde rädda dagen med ett mindre besjunger den här månaden.


Hjälp!!!

Hjälp mig kära läsare via kommentarfältet. Skriv gärna vilken som är finast och varför! Vad är fördelen?

 Alternativ 1 

 

 Alternativ 2

 

 Alternativ 3


Min sista födelsedagspresent för i år

Idag fick jag en sån som jag önskat mig så länge. Jag fick nämligen en hög och 5-armad ljusstake av Mortens pappa :)


Nytt och fräscht

Idag har vi bestämt oss för en tapet och ha i vardagsrummet/köket och inhandlat ny säng. Som tur var så kan vi inte hämta den förrän om 2 veckor, vilket ger oss tid att organisera lite. Just nu känns det väldigt bra att vi faktiskt blivit eniga om allt utan att diskutera det de minsta.

Nästa vecka blir det Ikea för att inhandla lite småsaker. Inte för att jag är svensk, men Ikea är bra! Massor av alternativ och billigt ät det också!


Ingenting slår känslan

Jag vill bara började att berätta att idag, idag var en bra dag! Förutom innan klockan slog 3 egentligen... Ja, jobbdagen var sjukt jobbig! Jag har inte haft nån energi och så trött som jag har känt mig sista veckan, ja det kan jag knappt minnas att jag kände i skolan. Men iaf så har det vart en fullspäckad vecka. I måndags var jag iväg på lite jobbäventyr efter jobbet och i tisdags blev det bio med min älskade. Igår var vi iväg med jobbet på tysenfryd (Oslos svar på Liseberg) vilket var sjukt kul! Vi fick gratis glass, gratis inträdde och två korvar samtidigt som jag fick adrenalinet och pumpa helt sjukt. Massa skoj!

...och så kommer vi till idag (efter att klockan slog 3). Jag och Morten var iväg till lägenheten och tog lite mått. Efter det så drog vi till färgaffären och hämta tapet- och färgprover och kollade på golv. Sen fick jag lagad middag av min kära innan jag drog iväg på p-möte med mina nya kollegor på Gina Tricot och de, DE gav mig en riktig energiboost! Vilka härliga tjejer och som jag ser fram emot att få jobba med dom på Gina :) härligt!

Här är länk på den värsta karusellen jag någonsin åkt...

http://m.youtube.com/watch?v=PBadxWI8kYI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DPBadxWI8kYI


Fredag...

Gud så skönt med fredag och veckoavslut! Jag har 0 energi kvar och ge den här veckan... Men imorgon ska vi bort på 29års fest så det är bara att ladda om batterierna!

Jag tror och hoppas att veckoslutets trötthet beror mestadels på veckans många beslut och urladdningar. Jag har vart på helspänn hela tiden pga den nya lägenheten. Det gick så sjukt fort! Vi åkte egentligen och bara och kollade på den pga att vi ändå skulle iväg på en annan visning. Väl där så blev vi otroligt imponerade och intresserade. Vi har ju egentligen varit inställda på en 3-rums med tanke på att vi ville ha ett extra rum för kontor. Det som var helt perfekt med den här var ju att vi slapp ta ett så högt lån och att den var stor för att va en 2a. Vi insåg att vi kan få det att fungera ändå och att vi bara måste börja i en ände. Fördelen med ett lägre lån blir ju självklart en lägre månadskostnad och en betydligt större möjlighet för mig att kunna plugga i framtiden med bara 1 full inkomst i månaden. Härligt egentligen nu när jag sitter här och skriver detta... Det gick fort och jag var otroligt tveksam och nervös, men tänk ändå så nöjd jag är nu!

Till råga på allt så fick jag uppleva fullständig glädje, när jag samma eftermiddag skulle iväg på intervju, och fick jobbet! Så himla skönt och jäkligt kul med tanke på att det var just GINA jag ville jobba på! Det är ju bara ett extra jobb, men med tanke på mitt intresse och min framtida yrkesdröm så passar det helt utmärkt just nu!

Länk till lägenheten:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=43189217&property_type=3&property_type=2&ownership_type=3&location=1.20003.20056&from_view=search


Inspiration

Jag vill ha hjälp att inspireras! Jag vet ungefär vad jag gillar, men jag har svårt att se framför mig vad slags stil jag ska ha och hur allt ska gå ihop...

Vad tycks om dessa saker?


Babyshower

Hallu gott folk!
I helgen har jag sannerligen inte haft en lugn stund. På fredag hade vi lite fest med ett par kollegor och sen drog vi ut, mycket trevligt!
På lördag så var det dags att fira Julia som fyllde år i slutet av juli och eftersom hon gav mig ett fallskärmshopp som var svårt att toppa så fick det bli en heldag på Jessheim. Först släppte jag av henne hos massören en timme och efter det blev det 1h shopping. Kl.16.00 möte vi Linn och Emelie på restaurangen Mirabel för att äta och dricka gott. Nog var deg gott allt, för vi stannade helt fram till 21.00 innan vi gick hem och bytte om för att återigen gå ut på Jessheim. Under helgen så har det vart Jessheimdagarna här med massor av erbjudanden och mycket folk vilket gjorde helgen lite extra spicy ;)

Så har vi slutligen kommit fram till söndagen då jag fick vara med på min allra första babyshower. Den hölls i ära till min svägerska och hennes ännu ofödda och andra i radens barn. Det var väldigt mysigt med massa goda tårtor :)


God kväll!

Idag har det egentligen inte hänt så mycket. Jag var på jobbet i 8h som vanligt och efter det så var jag på köpcentret för att kolla in lite lampor. Det är så sjukt mycket att köpa inför en eventuell flytt så jag tänkte att det bästa är att börja skapa sig en uppfattning om vad man vill ha och vad man ungefär kommer att ha råd till.

Efter det så drog jag iväg till Anette och Petter (Mortens syster och hennes man) . Där hann jag som tur var träffa lilla Marie (deras 1åriga dotter) en stund innan det var läggdags. Det var över en månad sedan jag såg henne sist och då verkade hon överlycklig över min existens vilket jag har lust att bygga vidare på. Eftersom att det kommer dröja ett par år innan jag själv ska ha några barn så är det lite kul att passa på med barnen i min närhet.


RSS 2.0