Stofflige

Idag har jag och Julia legat på soffan mest hela dagen. Både två med en varsin huvudvärk. På kvällen kom Anna över och jag och Julia fick båda varsitt ryck och började städa. Jag dammsög hela övervåningen och handskura toaletten, handfatet och badrumsgolvet. Efter det tog vi alla en promenad tillsammans och gick och käkade. Nu är jag så himla trött att jag faktiskt redan intagit sängen. Jag jobbar 11-19 imorgon men ska försöka komma upp för att kunna promenera en sväng innan jobbet.

På fredag kommer farmor, farfar och Helena och hälsar på över helgen! Ska bli trevligt :)


Gränslös kärlek!

Efter hypat förtugg så blev festen sådär ikväll, men viktigast är att jag fick vara med dom jag tycket om! Hade förfests här hemma med Anna, Simon och julle - tre riktiga godingar!

Älskar dock dom här två tjejerna helt gränslöst! Sånt jag bara måste inse och ge er info om när jag ser hur andra människor beter sig mot varandra. Dessutom påstå att det är vänskap... Jag ger bara ett gensvar på det och det är att dom inte känner till RIKTIG vänskap!


Uniform eller icke?

En typisk standardfråga man tog upp och diskuterade om i skolan. Jag var nog mer emot än för på skoltiden, men jag har ändrat mig en del. Jag använder ju alltid uniform på jobbet och har kommit fram till slutsatsen att uniformen får dig att känna tillhörighet. Det finns ingen som sticker ut på grund av stil. "Fel" och "rätt" klädval. Alla är lika och har samma förutsättningar. Ett argument emot handlade ju oftast om personlighet och att visa det via t.ex kläder. Saken är den att då är du redan dömd på förhand. Vad folk än säger så VET jag att fördomarna flödar där ute och så fort du visar dig i ditt "privata jag" så har folk fått en uppfattning av dig.

En kvällstanke bara. God natt!


Äntligen fredag!

Fredag och löningen satt där den skulle! Dessutom så ska jag äntligen ha en ledig helg efter mina 12 dagar på jobbet. Jobbade över en timme idag igen, men det gjorde inte alls så mycket när man visste att man fick vara ledig efteråt :) imorgon ska jag stiga upp och hå promenad och sen ska jag till centret och färga håret, finally! Ska bli skönt att slippa den grova och fula utväxten. Efter det så ska jag och tjejerna kika runt en sväng på centret, köpa alkohol och gå hem och fixa oss. Imorgon blir det party! Ska bli kul och Simon kommer. Han bodde här till i somras då han bestämde sig för att börja plugga. Önskar att Rickard kunde komma också. Dom var partyduon nr Uno och var alltid på G. Dessutom saknar jag Rickard så att det gör ont! Har aldrig saknat någon såhär förr. Handlar förmodligen om att man vet att man kommer glida ifrån varandra och kanske ens aldrig ses igen. Jag saknar ju alla hemma i Sverige, men dom vet jag ju med säkerhet kommer att finnas kvar i mitt liv.


Rätt!

Så rätt jag hade imorse. Aldrig lika kul att jobba tidigt. Mer stress, mer gäster och mer frågor och problem. Just idag fanns inte min chef på plats förens sent på förmiddagen och när ljudet i den stora, idag uppdelade, salen började komma in på FEL möterum så fick jag total panik. Finns inte mycket man kan göra när ena mötet redan börjat och det andra står redo för att använda mic på rummet intill. Bara att beklaga (vilket jag gör ca 10 ggr om dagen) och gå vidare!

Nu kom jag precis hem från en lång prommis runt sjön med Anna och Emelie, mys! Nu blir det sova, imorgon är det lön och äntligen sista jobbdagen!

Puss


Ge mig mera, mera!

Igår var en väldigt rolig dag på jobbet! Jag skrattade mycket och fick äntligen ingå lite i gemenskapen kvällstid. Alltid annars när jag jobbar kväll så är det bara jag och Fritz som är fasta, vilket gör att vu måste delas upp på våra 2 avdelningar. Igår kunde Zeljka komma in en stund och ta det, vilket var skönt! När jag kom hem så väntade det en glad hemkommen tjej på att få all uppdatering om det senast i Jessheim. Julia har inte varit hemma nu på 5 veckor pga semester och operation så igår fick vi berätta allt för henne. Många goda skratt fick vi tillsammans med Linn och Emelie. Nu ska jag till jobbet, men tror dessvärre inte att den här dagen blir fullt lika rolig... Aldrig lika kul att jobba tidigt!


Trött och död

Den här veckan har varit slitsam när det gäller att ta sig ur sängen. Igår tvingade jag mig upp för att ta en prommis innan jobbet, men idag fanns inte den orken. Det blev 2h övertid igår för att allt skulle bli färdigt och idag böt jag till mig en sen vakt för att kunna få sova lite extra.
Jobbet håller på och tar kål på mig för tillfället. Orkar ingen träning pga svidiga ögon när jag slutar tidigt varje gång. Imorgon blir det tidig vakt och jag hoppas på att jag vaknar i skapligt bra form. Fredag är det sent igen och jag som stänger så därför får vi se vad den här fredagen har att erbjuda. Orkar inte med spring och stress som de tidigare fredagarna.


Som man bäddar får man...

Även om jag har en väldigt behaglig dag på jobbet så önskar jag bara att den ska ta slut - NU! Är sjukt trött efter gårdagens spontanutgång, men det är iofs självförvållat. Dock hade jag ju tänkt att jag istället kunde vila upp mig imorgon på min lediga dag, men nej. Blev ringd av chefen för någon timme sedan och pga sjuka barn hos min kollega så blev jag snuvad på min lediga dag imorgon... Nog för att jag vill jobba mycket, men efter 7 dagar och med 20h den här helgen så hade det vart skönt med en dag off work. Jag kan ju tacka nej om jag vill de, men då känner jag också att det inte riktigt blir rättvist att låta de andra slava ihjäl sig pga att jag måste ha en ledig dag. Det kommer alltså bli måndag-fredag den här veckan och sammanlagt 12 dagar i rad på jobbet. Efter det får jag en ledig helg :) 
 
Nu ska jag upp och ta rätt på gästernas skit och försöka knyta ihop säcken så gott det går.
 
PUSS!
 

Rena rama vanan

Har tänkt på nånting mycket länge nu... Varför gör man saker av ren vana? Kan vara saker du inte ens tycker om. En sak jag gör av ren vana och lathet är att gå till samma frisör om och om igen. Jag har bara haft en frisör jag tyckt gjort det perfekta jobbet och det var - Malin Mohlen. När jag kom från henne så låg vartenda hårstrå rätt och hon gjorde precis så som jag tänkt mig. Jag har vart hos många andra, väldigt talangfulla frisörer också, men den ena klipper lite för kort och den andra klipper upp det lite för mycket och ja.. Ni förstår poängen. Grejen är den att jag ändå alltid går tillbaka till samma. Nu i veckan ska jag till frisören och jag är sådär nöjd varje gång jag kommer därifrån, MEN av ren vana så kommer jag att gå till samma ställe igen... Why?


Mitt i prick. Uppåt är vart vi ska

Den här dagen var helt perfekt! Gästerna har skött sig själva i princip hela dagen och jag har fått massa gjort! Jag satte på hög musik inne i köket och stod och ordnade en hel massa i takt till musiken. Vilken lycka, tjäna massa pengar på ett 10h helgpass samtidigt som man faktiskt har en sjukt bra dag! Jag jobbar bättre själv och gillar att vara ensam, men jag skulle inte vilja ha det så varje dag. Skulle bli allt för ensamt... Kanske också därför jag gillar det så mycket. Jag jobbar med människor och bor med massa människor, inte så underligt att man då njuter av lite ensamtid. Inte för att mitt val skulle falla på att jobba om jag fick bestämma vart jag skulle vara själv, men idag har jag gjort saker som människor utan hjärna skulle klarat och därav njutningen. Måste inte tänka, måste inte lösa uppgiften, du kan bara vara.


Same old, same old

Aa men nu börjar jag bli riktigt trött på mina sömnproblem. Alltid när jag ska jobba tidigt så har jag så sjukt svårt att koppla bort dagens händelser, morgondagens och för att inte tala om framtidens bara för att få sova. Jag tänker så sjukt mycket och det tar mig därför en evinnerlig tid att somna... Jag ligger i 2-3 timmar och är så trött så att jag inte vet vad jag heter och varje dag så tänker jag att "nu kommer jag vara väldigt trött imorgon istället så att jag somnar tidigt då", men neeeeeej! Nu är jag så trött att jag håller på och svimmar och ska därför försöka ta tillfället i akt och nästan aktivera mig till söms. För att komma till punkt så har jag varit precis lika förstörd (i både huvud och kropp) idag som jag var igår. Blev ingen träning... Jag vet att om jag åker till elixia och är så trött så orkar jag ingenting, blir arg och besviken på mina höga krav och förstör min dag ännu lite till. Jag tog mig iaf en promenad och efter det gick jag på köpcentret - det hjälper alltid mot trötthet och motivation för stunden.

Vad hände? Jag skulle ju vara glad och positiv :)
Nu är det iaf bara 2 dagar kvar på min jobbvecka och sen fick jag måndagen ledig så att jag orkar med nästa veckas jobb!

Sov gott!


Glöm dina problem, imorgon kommer nya!

Det här vart den värsta dagen i hela mitt arbetande liv! Jag är så himla trött nu och tänker sova och hoppas på en bättre dag imorgon. Träna ska jag i var fall göra! Ge mig motivation älskade vänner.

Grattis till min äldsta vän också! Thilde blir idag 30 år och det var nu 9 år sedan jag först satte min fot i hökebostallet. Mycket glädje har hon och allt tillhörande skänkt mig. Det tackar jag verkligen för.


Årsdagen

Oh yes, jag har haft ett och samma jobb i nu ett år och faktum är att jag är en mycket nöjd och hårt arbetande svensk. För att ge er lite mer insikt i vad mitt jobb som konferensvärdinna går ut på så ska jag beskriva mitt jobb lite kort.

Första vakt (7-15)
Jag börjar med att slå igång datorn, diskmaskinen och skruva på kaffemaskinerna och lysen på alla våra (46) möterum. Efter det så hämtar jag pärmen med alla papper (fakturor, mötesöversikt och serveringslista). När det är gjort så är det dax att sätta ut buffén som gästerna under hela dagen får förse sig med (uppfylls ca 10ggr om dagen). När det är gjort i rätt och riktig ordning så sätter man sig i receptionen och börjar lägga in allt på gästens faktura (exempelvis möterumshyra, luncher och serveringarna som gästerna beställt in på sina rum). Samtidigt som detta sker så börjar gästerna dyka upp för att få dagens schemainfo och möterumsnummer och ställer i samma veva alla möjliga frågor. Kan handla om ljud och bild, tidpunkter för lunch, servering osv. Sedan blir man sittandes där tills dess att alla gäster kommit (runt 10 tiden) och inemellan så tar man någon servering. Efter det är det lunchtid för oss och sedan rinner tiden på med buffepåfyllning, serveringar och lunchrydd (när gästen går på lunch så tar vi väck alla koppar, glas och asketer inne på vart av rummen). Vid 2 har vi i avdelningen möte med vår chef för att gå igenom dagen och få lite info om nästkommande dag och sedan byts man av och får gå hem.

Andra vakt (12-20)
Eftersom att Fritz valt att jobba sent varje dag så togs vårt 14-22 pass bort och därmed jobbar vi som senast till 20.00 (om man inte blir satt upp som extra eller har lite flexibla vakter som jag själv har).
När man börjar tolv så är det första man gör att hoppa rätt in i lunchryddingen (finns det nåt ord för att rydda på svenska?) Man hjälper till där man ser att det behövs och dom två första timmarna går fort. Efter det är det som sagt kortmöte med allihop vilket ger en en bra översikt över dagens händelser och kommande event. Efter det så följer en hel del rydding (när gästen är klar för dagen så tar vi bort allt skit dom lämnat efter sig. Koppar och glas - ja. Men för att inte tala om alla papper och allt skräp dom lämnar efter sig). När det är klart så har vi, förutom våra fast möblerade rum, en hel del rum att rigga (när vi ställer i ordning bord och stolar i det uppsett som gästen önskar. Det kan vara hästsko, klassrumsuppsett eller teater med bara stolar). Sen ska borden torkas, disken tas, buffén ska in och det ska läggas på nya anteckningsblock med penna till varje deltagare. Det sista man gör om dagen är att kolla igenom och slå ut dagens fakturor, göra dom nya fakturorna för dagen efter och slå av allt tekniskt man på morgonen slog på.

Lite (kort) om vad jag gör om dagarna, men som dom flesta dagar så flyter det inte på riktigt så smidigt. Mellan alla dom här sakerna så ska vi även hinna med att ta några kreditkort (för dom som får avslag på faktura) och göra allt annat oväntat som under dagen dyker upp.
Det är det jag både älskar och hatar med mitt jobb. Det ger en hel del variation men också en massa avbrott under tiden som du håller på med annat.


Feel-good-dag

Idag har jag haft en riktigt mysig och pysslig dag, förutom tröttheten på jobbet efter gårdagens sömnproblem. Jag tränade efter jobbet och gick efter det hem för att slänga ihop min efterlängtade kycklingsallad. Efter att jag blivit mätt och belåten så tog jag mig tid för mig själv. Vaxning, hårinpackning, ansiktsmask och skrubb + noppning av ögonbryn och en lång dusch! Nu har jag myst mig ner i månkarbodressen och ska kolla på LOL, min nya favorit film! Kolla in killen där så vet man precis vad man vill ha :)

Puss på er!


Övertid

Blev tvungen att jobba över idag och ska upp tidigt imorgon = trött! Så vi får höras imorgon istället.

God natt alla fina läsare!


Bra bra bra!

Gårdagen var en mycket bra dag! Jag var dock väldigt tafatt i kroppen och på träningen vart jag sjukt trött för minsta lilla rörelse i princip. Efter träning så drog vi iväg och handlade snacks inför kvällen - tortillachips och avokadodipp, godis och vin med hallon i! Blev en hel del gott som jag stoppade i mig igår men jag äter inget skit på jobbet längre, tränar och lagar bra mat och då ska man väl banne mig få njuta ibland? Iaf så satt jag, Anna och Emelie hemma hos oss och smacka i oss och såg på skräckis. Efter det kom Therese hem och vi drog iväg till bowlingen. Utan någon som helst fylla så fick vi efter det för oss att kolla in utelivet och tänka sig, jag hade sjukt kul!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_5055d179ddf2b3707a002588.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2976770/images/2012/pic_5055d179ddf2b3707a002588.jpg" class="image">


Kortvecka

Det var en kort arbetsvecka och sjukt svårt att komma upp i tempo efter att ha bara legat lam i sängen i 3 dagar. Igår var det ändå värst. Jag och Fritz var själva på jobbet, resten ligger också sjuka nu... Hoppas på tillfriskning till måndag!
Igår kände jag mig som en nykläckt fågelunge hela dagen. Jag hade som ingen styrka eller styrsel i en enda lem och logiken var som bortblåst. Fredagar har börjat bli en riktig skitdag på jobbet nu för tiden. Vi stressade och höll på och bar ett hundratals bord var. Eftersom det i princip bara är jag som stänger nu på fredagar också så blir det ju en hel del stress den sista tiden ensam och igår när det såg ut som att det skulle bli en lugn sista timme så fick jag ändå jobba över en timme. Fick samtal från en arg gäst som "ringt land och rike runt för att få tag på någon i konferensen". Hon skulle boka in ett möte till på måndag, men eftersom jag inte jobbar på booking så har ju jag ingen direkt tillgång till att lägga in nya möten, men jag lovade henne iaf ett möterom på måndag och på slutet var hon glad och tackade för god service!
Blir så less på sura kärringar, översittare och inkompetenta extrahjälper för tillfället.
Nästa vecka är det bara att köra på igen. Jobbar dessutom 7/7 möjliga dagar så nu ska jag vila upp mig ordentligt i helgen. Nu ska jag på Zumba med Empa och Anna.

Ha en fin dag!


Tänk på mig nån enstaka gång

Sitter på trappen i höstsolen och tänkte ta mig nåt parti yatzy innan jag drar till bussen och jobbet. Jobbar sent idag och imorgon. Vaknade av mig själv vid 8 idag så jag tog mig en morgonprominix. Skönt med promenad, men som alltid i min ensamhet så snurrar tankarna om framtiden i mitt huvud. Jag får panik! Vad ska det bli av mig och när ska jag tillbaka till verkligheten? Att bo här känns fortfarande som en overklig verklighet och att förr eller senare måste jag flytta tillbaka för att ta tag i studier och komma på vad jag verkligen vill. Jag har massa funderingar - dekoratör, konferenschef, polis och mäklare. Vart ska ska jag plugga och hur mycket lån måste jag dra på mig... Måste sluta tänka så mycket på det och leva lite mer i nuet tror jag.

Ha en fin dag people!


"Jag har klimatallergi, läkarn gav mig högst 2 år"

Har klarat av min första jobbdag och det gick ju galant. Jag skippade dock träningen idag, man kan ju åtminstone ta det lite lugnt i början av comebacken. Tänkta ta mig en prommis men då började det oska och blixtra så hemskt så jag stannade inne och kollade på Beck istället. Den där grannen är ju förjäkla rolig!

"-Är du på väg nånstans?"
"- ja det är vi väl alla"


Utvilad

Snacka om att jag är utvilad idag. Har proppat i mig massa mat, vilket magen härligt nog inte verkar haft nåt emot så imorgon blir det äntligen jobb igen!

Julia och Emelie kom hem från USA sent igår och idag så fick jag presenter :D Julia var väl hemma bara över natten och nu har hon dragit till Sverige för 2 veckor igen - tomt!


Rastlös

Att gå till jobbet igår var ingen höjdare. Gick dit och spydde och sedan hem igen. Resterande av dagen bara sov jag och ändå hade jag inga problem med att sova igår. Det tyder ju minst sagt på att nånting spökar i min kropp. Nu har jag precis vaknat från en god nattsömn och tänkte idag att jag skulle utsätta magen för en hel del mat för att se om jag pallar jobb imorgon. Hoppas på det för här i sängen blir jag sjukt rastlös!

Igår kom Julia och Emelie hem så idag så vill jag gärna höra vad dom har pysslat med dom senaste 2 veckorna.


Dagens rapport

Sängen = bästa vän
Maten = värsta fienden
Personlig hygien = icke existerande

- Jag har klarat att få i mig 2 knäckebröd och yoghurt.
- jag sov från igår till idag i 24h.
- jag skall på jobb klockan 7 imorgon :( kryssa fingrarna för att det kommer gå bra!

God natt!


magsjuk :(

Har inte sovit en blund i natt. Så fort jag slutit ögonen så har jag mått illa och vart upp för att behöva spy. Eftersom jag skulle vara på jobbet idag klockan 8 så vart det lite extra tungt, men jag fick hjälpa gästerna att komma igång och ordna måndagens pappersarbete så nu är jag hemma i sängen igen. Så himla tråkigt och jag hoppas verkligen att jag är frisk tills på måndag!

Orkar inte skriva så mycket mer än så så länge. Hoppas att all skakad cola ska hjälpa mig få igång energiflödet lite.

Ha en fin helg ni andra!


Good to go!

Jag har verkligen inte givit er ett tomt löfte den här gången! Jag är en glad tjej nu för tiden. Jobbet gick perfekt idag, jag fick träna på förmiddagen, panta och storhandla. Jag har även tagit tag i tvätten och är nu good-to-go resten av veckan. Jag inhandlade mig tom en fryst pizza som jag ska festa på under lördagskvällen när jobbet för veckan är slut. Imorgon blir det återigen träning innan jobbet och sen ska jag till Skatteverket och reda ut lite skattebekymmer. Yes, nu kör vi!


Now you're just somebody that I used to know

Idag är det Abbes födelsedag. Han fyller 23 år och det är sjukt tråkigt att jag bara måste skriva ett grattis över Facebook. Vi gjorde nu slut för 2 år sedan och min förhoppning var att vår vänskap skulle hålla längre. Nu är vi knappt bekanta längre... Jag ringde till han ett par gånger efter att jag flyttat till norge och när jag ringde 3e gången eller nåt sånt så förstod jag att jag inte skulle ringa mer. Jag vart sjukt ledsen när jag förstod att det var vårt sista samtal och att vår sista tråd klipptes av. När vi sågs i sommars så var det som om vi var totala främligar för varandra och det kändes sjukt. En person som kände hela dig och visade förståelse och omtanke i allt. Någon du kände utan- och innantill som jämt fick dig att skratta och se dom bra sakerna ur allt dåligt.

Att vi gjorde slut var det jobbigaste jag någonsin gjort. Att såra någon man älskar är det värsta man kan göra! Det var också ett beslut vi båda behövde. Man kan inte vara fast som 21- och 18-åring och på slutet så var vår kärlek till varandra inte där. Vi var bara vänner.

Jag är grymt glad att jag fick lära känna en så snäll människa med det enorma hjärtat han har. Jag är evigt tacksam för att vi fick våra år tillsammans då jag fick lära känna och bli del helt underbar och fantastisk familj! Tack för allt och grattis till Abbe på hans dag!


Maraton

Ligger och har true blood maraton av den senaste säsongen. Jag bytte till mig en sen vakt imorgon så att jag kan få sova ut och träna innan jobbet. Idag kändes träningen helt optimal. Motivering är grejen!

Mina resterande vakter för veckan börjar lida mot sitt slut
Tors 14-22
Fre 14-22
Lör 8-18


Ryckigt och knyckigt

Dagen har vart mycket bra! Lång morgonträning, pantat, packat in håret och haft en bra dag på jobbet. Ser ni så positiv jag är alla redan? :) nu återstår bara en sak, att sova. Jag känner på mig att det kommer att bli svårt tanke på många sena jobbvakter och en sen helg med lång sovmorgon. Därför så fick jag ett tips om att ta mig ett glas vin. Det ska tydligen kunna hjälpa och då lär man väl prova tänkte jag. Dock så är detta en engångsföreteelse och ingen på andra sidan gränsen behöver oroa sig för att jag ska bli alkis! Mamma vart lite chockad och började med en gång "bara det inte blir en vana och händer för ofta". Men som sagt, no worries! Pratade med lilla mamma nu på kvällningen. Hon åker till turken imorgon och ringde för att säga farväl på en stund. Imorgon får jag lite sovmorgon då jag för första gången på mina två veckor med förfogande till bil skall nyttja det. Tänkte att jag kunde behöva den där extra halvtimmen och eftersom jag nu fyllt Emelies bil med bensa och hon är i USA så kan man ju passa på och lyxa till det lite. Blir nog förmodligen lite ryckigt och knyckigt med tanke på att jag annars aldrig kör bil nästan...


Aouch

Jag vet att jag skulle sluta gnälla, men måste bara dela min smärta med er. Igår på jobbet så lyckades jag vicka 6 bord ner på smalbenen. Det är inga lätta bord och det gjorde äckligt ont, men eftersom att det var gäster runt om mig så fick jag helt enkelt tygla mig. Idag vaknade jag med väldigt blå och svullna smalben. Förutom det så är min morgonen väldigt behaglig. Jag har ätit frukost och sitter nu och tänkte smälta den ett tag innan jag tar mig till elixia. Jag börjar först kl 3 idag så då finns det tid för lite träning så här före jobbet. Jag kommer att vara jätte trött imorgon när jag ska börja tidigt... Men imorgon och torsdag har jag tidiga pass och på fredag fick jag sent 14-22 (fast jag egentligen skulle ha jobbat tidigt) bara för att jag jobbar lördag och skall därför ha hand om gästerna på fredagskvällen så jag är fullt insatt i dem på lördagen.

Känns som att veckan ändå kommer att gå fort! Det är ju redan tisdag :)


Ska sluta deppa

Dom flesta deppar på hösten och vinterhalvåret, men när jag ser tillbaka på mina inlägg så verkar jag vara en sensommar deppare. Nu ska det bli nya tider! Ska sluta vara trött, sur och sliten och bli glad och motiverad igen! Måste hela tiden påminna mig själv om allt det fina jag har!


Skön kväll!

Sitter hemma på trappen hemkommen efter jobb. Idag har varit perfekt! Började dagen med en prommis och efter det blev det handling på Coop. Köpte på mig allt jag behöver för veckan. Älskar Coop - det är stort, allt finns och det är lite lägre priser än våra mer närliggande butiker. Efter det tog jag mig till jobbet och idag var det lagom mycket jobb, hållit mig ockuperad hela tiden men inget springande i stress som det brukar vara... Nu sitter jag här och bara njuter av den sköna luften ute! Det är verkligen en skön höstkväll och jag önskar innerligt att hösten fortsätter med samma fina och härliga väder som den börjat med! Då älskar jag hösten, tror tom att det är min favorit årstid då.

Tack till min pappa som ringde och pushade mig igår! Fick ny motivation och hoppas att jag klarar hösten här i Norge och vintern här i Norge.

Puss


Mår som förtjänat kanske?

Idag har jag mått skit hela dagen. Huvudvärk och sängliggandes. Nästa vecka blir det nya tag, jag ska träna igen och hoppas på att sömnen ska komma med det också. Idag har jag i princip sovit hela dagen men jag har ändå väldigt svårt att hålla ögonen öppna just i detta nu.

Igår hade vi jätte trevligt! Mötes upp på stan och köpte vin, färska räkor och allt annat gott man kan önska till en räkkväll. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och ibland är det väldigt skönt att prata med folk som inte känner mig allt för väl och få höra nya saker ut andras synvinklar.
Det sluttade som alltid att vi gick ut för att kolla in livet ute och som alltid är det rätt mycket folk men fortfarande samma gamla människor, samma musik och samma skandaler.


Sova ut och käka räkor

Att sova ut utan att en klocka står på ringning är inte ofta jag gör. Idag sov jag ända fram till halv ett och inte gör det nånting heller eftersom jag har ännu en ledig dag framför mig och sedan två sena pass måndag och tisdag. Nu har jag tagit tag i tvätten och dammsugit och skurat nedervåningen. När jag vilar upp mig en smula så ska jag även ta tag i övervåningen och gå och handla. Efter det så vill jag mer än gärna hinna med en promenad eller liknande. Rensa skallen lite!

Ikväll blir det räkor och vin med Linn och Anna :)


RSS 2.0