Bra blir bättre!

Fick en sjukt bra lön och har nu betalt alla mina räkningar och beställt färgning av håret på fredag! Det har blekts väldigt mycket sedan sist pga att jag nästintill hade vitt hår i topparna. Har en bild på första grundfärgen som borde pigga upp i mörkret :)

Ha en fin dag vidare! Min kommer bli toppen med mys med tjejerna och övernattning hos min pojke.


Egentid

Jag tränade idag för första gången på länge! Tog det ganska lugnt och kan konstatera att jag har en bit att gå för att komma tillbaka, men så länge jag har tålamod så ordnar sig det mesta. Jag sov sjukt lite igår och har gått runt som en zombie på jobbet och bara önskat att dagen skulle få ett slut. När jag kom hem så tog jag en lång, varm dusch och kröp ner i sängen för att bara ligga och pyssla med datorn och ha lite tid för mig själv. Känns som om det var längesen jag hade kvalitetstid med mig själv, vilket jag alltid kommer vara i behov av så länge jag lever. Jag älskar att vara runt och med folk men jag älskar lika mycket att bara vara för mig själv. Väldigt viktigt att man får det också tror jag om man inte ska explodera en dag. Resonera med dig själv och få perspektiv på de senaste av händelser. Min nuvarande glädje är dock på grund av människorna i mitt liv. Jag har två ställen att kalla mitt hem med människor som bryr sig om mig. Jag har vänner jag inte kan fatta att man förtjänar, en familj som tror på mig och ett jobb som skänker mig tillhörighet och kunskap. Jag har dessutom någon att kalla "min" som får mig att le dagen lång!

The perfect life - do not kill the dream!

(Vill inflika att jag längtar till julen nu med all den snö vi fått. Jul med familjen och ett nytt år att fira in med mina vänner!)


Mysa

Har nyss kommit hem från min pojke. Vi har, som vanligt, myst en hel del. Det var meningen att han skulle städa vilket han var sådär på enligt min mening... Vi försökte även bygga IKEA möbler vilket var omöjligt utan rätta verktygen. Innan jag for iväg till honom så hann jag med morgonprommis i sällskap av Julia och reprisen av "så mycket bättre" vilket känns som en mer lovande säsong den här gången än förra. Dock tror jag inte att någon säsong kommer kunna mäta sig med den första!

Dagens uppdatering blir mest en refresher från gårdagen men veckan som kommer så skall det ske en förändring! Jag ska börja på elixia igen. Jag måste börja slopa mina promenader nu när det börjar bli kallt igen. Termometern står just nu -8 och det blir så obehagligt att klä på sig så mycket för att sedan börja svettas och vilja klä av sig. Nej nu ska här tränas igen!

Ha en fin vecka =)


Ute på Jessheim

Jag och julle har vart ute och dansat efter min 14h jobb dag. Nu blir det bums i säng, men ville bara dela min glädje med er! Är så himla glad för tillfället! Mitt liv är bra. Efter att vi kom ut från krogen så hitta vi en liten kundvagn som vi drog runt varandra i, väldigt roligt! Min julle får mig att le.

Imorgon blir det sovmorgon, prommis och mys med min darling! Ser fram emot min morgondag :) god natt!


Korrigering

Jag lyckades alltså få ett "Reletionship" och inget "relationship" - haha!


Spa - bra

Den här dagen var verkligen super! Klev upp imorse och gick promenad med mina stela ben! Efter det körde jag lite styrka och tog mig slutligen en dusch. Efter det blev det samtal till my beloved Mickan. Vi pratade på en stund och när samtalet avslutats så såg jag att det var dags att börja fixa sig. Kvart över två satt vi på tåget till Oslo och började med shopping. Jag inhandlade mig äntligen ett nytt, stort halsband i silver som jag tänkt köpa mig ett tag nu. Efter det så styrde vi kosan mot spa och extremt sköna behandlingar. Jag fick en timmes ansiktsbehandling med mask, peeling, hudrens och massage. Det var så himla avslappnande och jag kände mig så fräsch efteråt! Jag avslutade med en halvtimmes rygg, nacke och axelmassage vilket totalt gjorde min dag. Har haft ont i axlarna allt för länge nu och fick äntligen styrt upp det onda. Efter det så vart det mat på den bästa restaurang/baren som finns!

Tack Julia för världens bästa dag! <3


"In a relationship"

Oh yes mina vänner - igår så skaffade jag mig en pojlvän... Vi blev desutom "i ett förhållande" på facebook vilket jag är lite emot. Lovade mig själv att inte skaffa nåt FB-förhållande igen. Jag tycker det är så knasigt när folk gör slut och grejar. Okej om man är gift eller sambos! Döm honom inte efter facebookbilderna heller. Han har inte en enda normal bild den pöjken...
 
Imorgon så är jag ju ledig pga helgjobb, vilket gav ett perfekt tillfälle för mig och julle att nyttja våra spapresentkort. Jag ska alltså äntligen få massage och ansiktsbehandling. Ingår även bubbelbad där jag defenitivt kommer att plaska runt. Efter det så tar vi oss förmodligen en middag på hard rock :) Mer uppskattat sällskap den här gången än sist när farfar var med.  
 
Kos er!

Dance with me tonight

Hallå hallå!
Det blir lite längre mellan gångerna jag bloggar nu för tiden, men så är livet på en pinne! Man kan ju inte sitta vid datorn hela dagarna längre. Nej nu fyller jag istället mina dagar med puss och mys :)
Igår hade jag en väldigt bra dag! Jag gick hem och tog mig en powernap som jag välförtjänt såg fram emot under hela jobbdagen. Efter det så vart det träning med styrka och intervaller och resten av kvällen vart nostalgiskt med ordentlig kvalitetstid tillsammans med Julia och Linn! Vi såg på crossroads (den med Britney i huvudrollen) och efter det kände vi för att sjunga och dansa lite tillsammans med bl.a. Henne, Shakira och gangnam style-duden. Sjukt kul! Efter det så gjorde jag mig fräsch och stack över till Morten och myste mig igenom slutet av kvällen. Var trött på jobbet idag, men det kan jag leva med!

God natt!


Ledig!

Som jag älskar lediga söndagar! Nu har jag och Julia vart ut på prommis och duschen kallar. Efter det ska jag ta tag i min vanliga söndagssyssla - tvätten. Har så sjukt dåligt med jobbkläder för stunden och måste se till att ha det rent inför den kommande jobbveckan. Ska jobba mån-tors och är ledig fredag. Efter det blir det jobb hela helgen. Det är bra att jobba mycket nu innan nästa lön för då blir det halv skatt.


Utgång

Det slutade med att vi gick ut ikväll och shit va kul jag hade! Vi har dansat hela kvällen lång utan hämningar och nu ligger jag och julle och gör upp i quizkampen en sista gång innan nattning. Imorgon ska jag äntligen få sova ut och på kvällen så ska jag umgås med "gutten min" :)

Sov gott allesammans!


Sitter på jobbet

Hej hej dear friends and family!
 
Just nu sitter jag på jobbet och njuter av en lugn och fridfull dag. Bank i bordet och förhoppningar om att inte den här lördagskvällen inte blir som den sista. Då satt jag nämligen här och skrev nåt liknande och sen slutade det med att den kom att bli en utav dom värsta jobbkvällarna i mitt hittintills 20åriga liv. Därav så vart aldrig de inlägget publicerat... Idag har jag pratat med båda mina älsklingar (mickan och emmis) och min förhoppning om att kunna komma hem en helg i november verkar gå i stöpet. Mickis jobbar varannan helg och då är det näst intill omöjligt att få till en träff med henne och jag, ja jag jobbar iprincip varje helg för tillfället eller åtminstone en utav dagarna. Har förmodligen bara en ledig helg i november att se fram emot. Men som jag ska ta vara på den!
Nu ska jag jobba klart här och sedan ska jag hem och mysa med mina tjejer. Har nästan lite lust att dra ut ikväll, men vi får se vart tåget går.
 
Ha en bra helg allesammans och ha en kul kväll ikväll alla ni tjejer som ska på fotbollsfest - MED HERRARNA! *Kors i taket MIF*...  
 
 
    

Mjauu

Men dra på trisse vad jag har dilemman för tillfället. Jag är trött, jag vill promenera, vill inte jobba imorgon, jag har enorm huvudvärk och sist så saknar jag Morten som ska vara borta hela helgen. Jag hade verkligen behövt en myskväll i armarna på någon idag! Vi är väl mer eller mindre seriösa nu och umgås rätt så ofta, men det är väl så det ska vara såhär i början :)

Imorgon är det jobb mellan 8-18 och efter det så blir det mys med tjejerna. På söndag är jag ledig och har iaf planerat att jag ska ta mig en prommis med Anna! Precis vad jag behöver.

Grattis till min fina farmor idag också!!


Första tidiga

Då har jag klarat av mitt första tidiga pass på mycket länge! Skönt att komma hem tidigt men värre att gå upp på morgonen. Jag belönade mig själv med lite shopping och tacos såhär en tisdag - bara för skojs skull! Gott var det och nöjd är jag. Det blev en massa nya underkläder, en klänning, nya skinnhandskar (eftersom att mina har försvunnit helt mystiskt hemma i Sverige...) och som grädde på moset lite smycken. Jag avslutade dagen med att släpa med mig Julia på en prommis i regnrusket och nu ligger jag varm, duschad och fräsch i nya sängkläder :)

Bra dag för mig och hoppas innerligt att ni haft det å!

Puss och gå natt.


Morgonstund har guld i mun

Det är väl så det lyder och ja, min morgon har vart bra! Jag vaknade hemma hos Morten och eftersom att han skulle jobba tidigt så var det bara för mig att pallra mig upp klockan 6. Jag valde också, istället för att han skulle skjutsa hem mig, att ta en morgonpromenad och nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och tänker inte gå och lägga mig igen. Det skulle förmodligen bli sjukt svårt att ta sig upp igen klockan 10... Nej nu ska jag ta vara på den här morgonen i min ensamhet. Blir förmodligen lite serietittande och facebook.
 
 
Apropå Morten så ringde farmor igår och eftersom att farmor, farfar och Helena var här när vi börjat ses så snackade vi lite om han när dom var här och hälsade på. Igår när hon ringer så sitter jag brevid honom och farmor gör som min familj/släkt har tendens att göra (går händelserna kanske en aning i förväg) och häver ur sig: Hur går det med pojkvännen då? Det vart en aning pinsamt att förklara när han i efterhand frågar om jag har sagt att han är min pojkvän... Haha jaja, vi skratta iaf åt det sen och jag hoppas inte han blev skrämd av farmors uttalande :)   
 
Ha en bra dag mina vänner!
 

Samvetet

Idag var jobbet väldigt bra, fram tills dess att dom sista 2 timmarna kom... Trodde jag iaf, men nej då! Dom 2 timmarna som återstod av min dag blev till 4,5h istället. Tekniska problem - som alltid och eftersom att jag inte är någon tekniker och vi inte har någon på jobbet om helgerna så fick jag stå och se dum ut idag igen! Fattar inte att det ska vara så svårt att lyssna när anställda ber om någonting?! ALLT ska kosta för mycket! Då kan man ju istället kanske tänka på att det kostar oss framtida gäster kanske? Men jaja jag gjorde det jag kunde, men det är också därför jag inte fattar varför jag har så dåligt samvete när jag lämnar jobbet. Varför ska jag ha sånt samvete jämt för och inte kunna lämna jobbet när jag faktiskt lämnar jobbet? En fråga utan svar...

Nej nu vill jag bara glömma det och gå vidare med kvällen. Ska ha myskväll med mina tjejer, Anna och Julia. Vi har köpt snacks, vin och laddat vår tjejsnacks mun.

Puss på er!


Senaste tiden...

Men hallå igen!
Här har det inte hänt mycket dom sista dagarna... Jag har nämligen börjat träffa en kille från jobbet, dock inte samma avdelning, som jag umgåtts med dom senaste dagarna. Nulägets rapport är egentligen ganska ointressant. Vi ses och har sjukt kul ihop och sen får vi se vad som händer vidare framöver. Det enda jag i nuläget kan säga är att det känns bra att umgås med någon helt utan stress och press. Nu vet ni det!

Idag är första dagen på veckan jag kommit hem och absolut inte har några planer. Jag ska sova tidigt så att jag orkar med min sista jobbdag för veckan och tänkte först varva ner med lite serietittande. Jag har en del att ta igen nu nämligen när allt dragit igång igen :) Vi får höras av imorgon igen!


Det rycker i städnerven

Sitter i köket och har precis ätit frukost efter min morgonprommis. Ska snart masa mig upp och duscha och allt som hör till, men först så måste jag bara skryta om gårdagens ryck jag fick. Började städa som aldrig förr. Jag dammade alla vrår och kastade en jävla massa skit som ingen använder. Gjorde även fint i vår bokhylla i vardagsrummet där nu var sak har sin plats. Dock är det lite mer utav en bar än en bokhylla för tillfället.

Ha en bra dag!!!


Nu knyter vi ihop säcken och går in i vardagen igen

Idag efter att vi ätit en rejäl hotellfrukost så packade vi in i bilen. Dom släppte av mig hemma och begav sig vidare mot Svea och jag drog iväg till klöfta för att hälsa på min kollega Carina. Vi tog igen mycket i form av tjejsnack och gick en långpromenad. När det var dax för mig att bege mig så vart jag inbjuden att äta middag med Carina och hennes sambo Chris. Efter det såg vi en stund på roliga You tube-klipp och sen satt jag mig på bussen hemåt igen. Nu sitter jag här och min nästa plan för kvällen är att bara slappa och se på serier. Kan vara skönt att få en stund till det nu när helgen har gått i ett.
 
Jag tackar alla närvarande för en fin helg och ser nu fram emot jobbveckan tis-lör!
  

Sista kvällen med gänget

Idag blir sista kvällen tillsammans med mitt helgbesök. Vi har haft en jätte trevlig helg tillsammans, men jag vill aldrig mer äta efter det här. Vi avslutade med middag på Egon ikväll och nu ligger vi på hotellet och gå ner och ta oss en sista drink.

Annars har vi haft en väldigt mysig söndag med promenad runt sjön och ett besök vid trandumskogen som är en minnesplats från andra världskriget.


Oslo

Idag har vi varit i Oslo och farfar som så gärna ville ta bilen gjorde att vår Oslo resa blev dubbelt så lång som den behövt bli. Vi åkte nämligen runt och letade efter Holmenkollen men fick varken hjälp av gps, kartor eller vägskyltar så efter många om och men så hittade vi till slut rätt. Det var bra fint där uppe och vi åkte till och med upp i skidhoppet och såg utsikten över hela Oslo. Efter det tog vi oss in i centrum för att kolla in lite utav staden och käka. Vi middagade på min favvis restaurang - hard rock! :)

Köpte även matchande plånbok och mobilfodral.


Besök

Den här jobb veckan måste jag bara börja med och säga har varit helt perfekt! Vi har skrattat, tagit det lugnt och fått mycket gjort på en och samma gång. Nästa vecka kommer äntligen Carina tillbaka, nu som hon varit sjukskriven i två veckor på grund av sina axlar. Det kommer bli kul!

Idag efter jobbet så var jag och hämtade ut mitt paket med mina nya klänningar från Nelly och köpte mig ett par skor. Träffade även Carina en snabbis innan jag gick vidare hem för att packa och göra mig klar tills dess att farmor, farfar och faster Helena skulle anlända. Vi åkte och checka in på Radisson Blu (sover här pga av att vi hade fullt i helgen hos oss). Efter det gick vi över till mitt hotell och jag gav dem en liten visning innan vi gick till restaurangen för att äta och dricka gott. Nu har jag slagit mig till ro i sängen med en röd näsa efter dagens alla snytningar och hoppas på en lång och skön nattsömn utan hosta.

Imorgon drar vi in till Oslo. Återstår och se vad vi hittar på! Hörs


Förkylning på ingång

Igår vart det dåligt med sömn. Det beror egentligen på en massa orsaker men mest utav allt pga att jag inte sov hemma, var på förfest (utan att gå ut) och på en hosta, som troligtvis kommer tillföra en förkylning utan dess like, jo tack jag vet nog hur det blir. Förutom enormt trötta ögon så gick jobbet bra och nu ska jag krypa i sängen redan så att jag är pigg och alert imorgon. Vill hinna med prommis innan jobbet! Jag som flexar så dant med mina jobbtider för tillfället ska nämligen jobba 11-19 imorgon igen. På fredag blir det tidigt och förhoppningsvis så ska jag vara så pass hurtig att jag hoppar av vid gymmet på vägen hem, men som de senaste veckorna så beror det helt på hur mycket jag får sova under natten.

God natt!


Nöjd tjej!

Har precis bytt ut mitt tidiga pass imorgon till ett sent. Mycket skönare och sova ut lite och dessutom jobba tillsammans med Fritz på kvällen!

Har haft en väldigt skön morgon. Jag lag i en maskin tvätt och åt frukost och nu sitter jag här med mitt morgonkaffe. Idag ska jag försöka tvätta upp all tvätt jag har och även köra en maskin med sängkläderna jag snart ska byta. Bästa känslan att lägga sig på kvällen då :) Ska även ta mig en skön promenad och göra hårinpackning. Just nu regnar det dock så min promenad får vänta någon timme tror jag.

För övrigt så är jag fenomenalt nöjd med min tillvaro. Härliga höst, roliga jobb, bästa vännerna och två ställen jag kan kalla mitt hem. Plus att en del av slärren kommer på fredag :)

Ha en bra dag ni också, det är ni förmodligen värda!


Både skönt och kul!

Rubriken beskriver min jobbdag på pricken. Det är fruktansvärt skönt med en stilla vecka på jobbet för att kunna återhämta sig från den tidigare stressperioden. Jag jobbade sent tillsammans med Fritz och som vanligt så får den mannen mig att skratta en hel del. Vi avslutade dagen med fakturascaning på huvudkontoret där huvudreceptionesten sitter på kvällen och idag var Morten där som för övrigt också är rätt kul. Nu när jag kom hem tog jag mig en prommis i det sköna vädret. Idag hade jag kunnat stanna tiden. Träden är så härligt höstiga med alla dess färger och solen sken och gjorde luften varm. Jag älskar hösten sånna här dagar! Imorgon är jag ledig och hoppas på samma sköna väder som idag! Då ska jag nog ta mig ner till sjön en tur.

Ha en bra kväll!


RSS 2.0