Kortvecka

Det var en kort arbetsvecka och sjukt svårt att komma upp i tempo efter att ha bara legat lam i sängen i 3 dagar. Igår var det ändå värst. Jag och Fritz var själva på jobbet, resten ligger också sjuka nu... Hoppas på tillfriskning till måndag!
Igår kände jag mig som en nykläckt fågelunge hela dagen. Jag hade som ingen styrka eller styrsel i en enda lem och logiken var som bortblåst. Fredagar har börjat bli en riktig skitdag på jobbet nu för tiden. Vi stressade och höll på och bar ett hundratals bord var. Eftersom det i princip bara är jag som stänger nu på fredagar också så blir det ju en hel del stress den sista tiden ensam och igår när det såg ut som att det skulle bli en lugn sista timme så fick jag ändå jobba över en timme. Fick samtal från en arg gäst som "ringt land och rike runt för att få tag på någon i konferensen". Hon skulle boka in ett möte till på måndag, men eftersom jag inte jobbar på booking så har ju jag ingen direkt tillgång till att lägga in nya möten, men jag lovade henne iaf ett möterom på måndag och på slutet var hon glad och tackade för god service!
Blir så less på sura kärringar, översittare och inkompetenta extrahjälper för tillfället.
Nästa vecka är det bara att köra på igen. Jobbar dessutom 7/7 möjliga dagar så nu ska jag vila upp mig ordentligt i helgen. Nu ska jag på Zumba med Empa och Anna.

Ha en fin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0