arg arg arg

Ja jag vet att jag redan i tisdags skrev på facebook att jag fått lön efter mycket om och men, MEN det har jag fortfarande inte fått. Det är över en vecka sedan jag skulle fått min lön och nu börjar det krisa lite på pengafronten. Är så himla arg på min arbetsgivare som skyller ifrån sig på andra och jag känner mig så enormt maktlös!

Inte nog med det så sitter jag ute igår och rätt som det är så börjar mannen bredvid mig, helt öppet, skrapa ihop pulver med ett kreditkort på sitt pass. Efter en stund så rullar han ihop en peningasedel och dra i sig linan av det vita pulvret. Där satt jag och hade ingen aning om vad jag skulle göra?! Då kommer en kille jag jobbar med och sätter sig vid mig, så jag hoppar lite åt sidan för att ge han plats och råkar då stöta till "snortaren" på benet. Han flyger upp och klappar till mig över käften och killen jag jobbar med flippar ur. I efterhand så vart jag jätte arg, men så där mitt i actionen så blev jag otroligt chockad och fick inte fram ett ljud. Tur att min medarbetare fanns där att försvara mig för "snortaren" verkade själv bli lite förnärmad.

Aja, nu ska jag snart åka iväg med Julia och Emelie för att jobba och ikväll är det ju fest. Då kan man minsann inte gå med mungiporna hängandes! 

Countdown: 4 dagar 

Kommentarer
Postat av: linn

Vilken jävla vecka hörrö. Men jag förstår precis din chock, man vill ju inte göra så mycket väsen ifrån sig när man ser sånt där.

Tur att det gick någorlunda "bra" ändå. Slå tillbaks nästa gång!

2011-10-01 @ 16:36:06
URL: http://stromsvags.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0